شماره همراه

09126346575

راهنمای خریدبهترین محافظ برق برای شما

راهنمای خرید محافظ برق

نوسانات برق از عوامل مهمی هستند که موجب خراب شدن لوازم برقی می‌شوند. یکی از مهم‌ترین راه‌کارها برای جلوگیری از خرابی این تجهیزات استفاده از محافظ برق برای آن‌ها است. اما راهنمای خرید محافظ برق شامل چه نکاتی است و چه کمکی به ما می‌کند؟! پاسخ این پرسش را در ادامه این مطلب از الکتروالکا خواهید یافت.

محافظ برق چیست و چه کاربردی دارد؟

نوسانات برق بیشترین میزان آسیب به تجهیزات الکتریکی مختلف را وارد می‌کنند. به همین خاطر برای لوازمی مانند یخچال، تلویزیون و لباسشویی بهتر است از محافظ برق استفاده کنیم. این تجهیز از لوازم الکتریکی و برقی در برابر نوسانات جریان برق محافظت کرده و مانع آسیب دیدن آن‌ها می‌شوند. عوامل زیادی وجود دارند که نوسانات برق را موجب می‌شوند همچون:

  • رعد و برق
  • ساعات اوج مصرف
  • استفاده از لوازم برقی با مصرف بالا

چنانچه لوازم برقی دارای محافظ نیستند در شرایط گفته شده آن‌ها را از برق بکشید. چرا که به راحتی امکان خراب شدن و خسارت‌های جدی به تجهیزات برقی به دلیل نوسانات برق وجود دارد.

راهنمای خرید محافظ برق

نکات مهم و راهنمای خرید محافظ برق

بعد از اینکه با اهمیت و کارایی محافظ برق آشنا شدیم باید فاکتورهای مهم در خرید آن‌ها را بشناسیم. نکات مهم و طلایی در خرید محافظ برق به ما در انتخاب مناسب این تجهیز کمک می‌کند. در بازار با انواع مختلفی از محافظ‌های برق روبه‌رو خواهید شد که هر کدام کاربرد به خصوصی دارند. مطالعه این مطلب از الکتروالکا به شما  در زمان خرید محافظ برق کمک زیادی خواهد کرد.

1- توان خروجی

هر محافظ برق دارای یک توان خروجی به خصوص است که با واحد آمپر ولت آمپر نشان داده می‌شود. در زمان خرید و استفاده از محافظ برق باید به توان مصرفی دستگاه مورد نظر توجه کنید. به عنوان مثال توان مصرفی مجموع دستگاه‌های متصل به محافظ 2500 ولت آمپر نباید بیشتر از این عدد باشد. توجه داشته باشید که وصل کردن چند محافظ به یک محافظ برق اشتباه است. این کار می‌تواند در سیم‌کشی داخلی محافظ اشکالاتی را ایجاد نماید.

2- نوع و تعداد پریزهای محافظ برق

نکته بعدی در راهنمای خرید محافظ برق نوع و تعداد پریزهای برق آن است. محافظ‌های برق بسته به کاربرد و طراحی آن‌ها دارای یک یا چند پریز برق مختلف هستند. بنابراین به تعداد وسیله‌های برقی که می‌خواهید به آن وصل کنید در زمان خرید محافظ برق توجه نمایید. بر اساس تعداد لوازم برقی قابل اتصال به محافظ تعداد پریزهای برق آن را انتخاب کنید. البته در زمان اتصال چند وسیله مختلف به یک محافظ توان مصرفی کل را باید در نظر گرفت.  به جنس تیغه‌های به کار رفته در پریز برق محافظ نیز توجه داشته باشید. این تیغه‌ها باید از کیفیت ساخت و متریال مرغوبی برخوردار باشند. تیغه‌های آهنی معمولا از سطح کیفی بالاتری در انواع محافظ‌های برق برخوردار می‌باشند.

3- طول کابل محافظ برق

یکی دیگر از مهم‌ترین فاکتورهای خرید محافظ برق طول کابل برق آن است. بعضی از انواع محافظ‌های برق بدون کابل و به صورت یکپارچه طراحی و ساخته شده‌اند. این گروه از محافظ‌ها برای مصارفی که نیاز به جابه‌جایی ندارند مناسب هستند. اما اگر قصد جابه‌جا کردن محافظ برق را داشته باشید باید از مدل‌های دارای کابل خریداری کنید. بنابراین محل و شرایط استفاده نیز از دیگر فاکتورهای مهم در راهنمای خرید محافظ برق می‌باشند. همچنین اگر محل استفاده از لوازم برقی از پریز فاصله دارد باید از بین مدل‌های کابلی محافظ برق خرید کنید. بیشتر محافظ‌های برق موجود در بازار دارای کابل‌هایی به طول:

  • 5 متر
  • 3 متر
  • 5 متر

می‌باشند. توصیه می‌شود طول کابل را کمی بیشتر از نیاز خود انتخاب نمایید تا با مشکل کمبود کابل مواجه نشوید.

4- زمان تاخیر محافظ برق

زمان تاخیر اولیه هر محافظ برق بر اساس پارامترهایی مانند مدار و توان آن متفاوت است. زمان تاخیر اولیه باید با نوع وسیله برقی مورد نظر تناسب داشته باشد. زمان تاخیر اولیه در محافظ برق از وارد شدن ولتاژ بالای اولیه به دستگاه جلوگیری می‌کند. گاهی ولتاژ اولیه تا 2000 ولت نیز بالا رفته و موجب سوختن و آسیب لوازم برقی می‌شود. بنابراین زمان تاخیر نیز فاکتور مهم بعدی در راهنمای خرید محافظ برق محسوب می‌گردد. برای هر نوع وسیله برقی زمان تاخیر اولیه مشخصی در محافظ برق مناسب است. به عنوان مثال زمان تاخیر اولیه برای:

  • لوازم صوتی و تصویری مانند رایانه 30 ثانیه تا 1 دقیقه
  • لوازم برقی سنگین ماند کولر و یخچال فریزر 4 الی 6 دقیقه

می‌باشد. عدم توجه به این فاکتور در خرید محافظ برق موجب استارت ناگهانی و شدید لوازم برقی می‌گردد. در نتیجه احتمال سوختن و خرابی این تجهیزات با هر بار وصل شدن به جریان برق وجود دارد.

5- کیفیت و جنس بدنه

در زمان خرید باید به سراغ انواع باکیفیت و مرغوب از محافظ‌های برق بروید. اغلب محافظ‌های برق موجود در بازار از جنس پلاستیک ساخته شده‌اند. بهترین نوع پلاستیک به کار رفته در ساخت محافظ برق ABS نام دارد که از کیفیت بالایی برخوردار است.  این جنس پلاستیک در برابر حرارت مقاومت زیادی از خود نشان می‌دهد.

6- برند محافظ برق و گارانتی آن

مورد بعدی که در راهنمای خرید محافظ برق به آن اشاره می‌کنیم برند و گارانتی محافظ برق است. با توجه به قیمت بالای تجهیزات برقی باید از بین برندهای معتبر نسبت به خرید محافظ اقدام نمود. برندهای معتبر گارانتی تعمیر و تعویض خوبی برای محافظ‌های برق تولید خود در نظر می‌گیرند.

خرید اینترنتی محافظ برق

خرید اینترنتی محافظ برق یکی از روش‌های امروزی و البته هوشمندانه برای تهیه این تجهیز است. برای این منظور کافی است به سراغ وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی معتبر بروید. الکتروالکا یکی از فروشگاه‌های اینترنتی شناخته شده و معتبر در کشور است. برای خرید انواع محافظ برق و سایر لوازم الکتریکی از طریق سایت الکتروالکا اقدام کنید. برندهای معتبر، کیفیت بالا و قیمت‌های منصفانه از شاخصه‌های اصلی محصولات موجود ددر این سایت هستند.

سخن پایانی

مطالعه راهنمای خرید محافظ برق می‌تواند به یک انتخاب عالی کمک زیادی بکند. به همین خاطر و با توجه به اهمیت بالای این تجهیزات در این مطلب از الکتروالکا به این مبحث پرداختیم. شما در زمان خرید محافظ برق به چه موارد و نکاتی توجه می‌کنید؟!

 

 

 

5.00/5
50,000 تومان75,000 تومان
تومان
  • 2
  • 3
  • 4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *